Thursday 20 January 2011

Spil automatisk med om lotto millionerne hver uge!

Hos GLUTO.dk kan du nemt og hurtigt tilmelde dig EuroMillions lotto – Europas største statslotteri med verdens største lottogevinster uden gevistskat. Alle præmier bliver udbetalt straks efter weekend trækningen. EuroMillions lotteriet bliver afholdt hver fredag aften.

http://gluto.com/da/spil-gratis/velkommen?fhxcyep6

Danmark deltager ikke i EuroMillions lotteriet med nogle af verdens største kontaktpræmier, men det gør 9 andre lande i Europa, blandt andet England, Frankrig, Østrig, Spanien, Portugal, Luxemborg mv.

For alle hænder det at man ikke får spillet lotto, du skal måske på ferie, kiosken har lukket, du er i sommerhus og har ikke lige din computer ved dig, men for at vinde i lotto er du nødt til at deltage.

Lottoservice / PLUS abonnement.

Den bedste løsning for dig er at bruge GLUTO.dk’s lottoservice (Dansk Lotto kalder det et PLUS abonnement). Du tilmelder dig og spiller automatisk med om de mange millioner hver uge, du kan let og hurtigt afmelde dig eller sætte dit medlemsskab i bero, på pause.

Betalingen foregår på samme måde som via Betalingsservice, beløbet bliver automatisk trukket og gevinsterne går automatisk ind på din konto. Således behøver du ikke at bekymre dig om at gå glip af en lotto gevinst eller miste lottokuponen.

Joker i det hele er at du deltager i førstepræmier om ikke bare 5, 10, 30 millioner kroner, du får adgang til statsgaranteret lottopræmier på 100-vis af millioner gode danske kroner, der er ingen gevinstskat i EuroMillions lotteriet.

Om GLUTO.dk - vind mere i lotto, oftere!

GLUTO.dk har eksisteret siden 2001 og er således en af de allerførste lottoagenter på internettet. GLUTO.dk begyndte med at give lottospillere i Danmark adgang til de engelske lotterier, men har siden 2008 udbudt et Europæiske statslotteri EuroMillions. GLUTO.dk var også en af de første, hvis ikke den første, til at tilbyde folk at spille i lottogrupper.

Beskrivelse af lottogrupper

Nye medlemmer spiller
EuroMillions lotto gratis i en uge.
Hvad er en lottogruppe? Lottogrupper vinder 1 ud af 4 førstepræmier i lotto, det vil sige at lottogrupper vinder hele 25% af alle lotto jackpot. Bliv medlem af en af GLUTO.dk’s lottogrupper og øg din chance for at vinde hele 36 gange.

Lottogrupper deltager med langt flere kombinationer/lottorækker end du ville gøre på egen hånd, selv efter at have delt præmierne med de andre lotto gruppe medlemmer, så får du mere udbetalt end hvis du havde spiller på egen hånd. Lottogrupper er den rigtige måde at spille lotto på.



No comments:

Post a Comment