Monday 3 January 2011

Spansk mand finder million lottogevinst i skraldespand

En mand i Spanien mistede næsten en lottogevinst på 9 millioner euro (67,5 millioner kroner) efter at have smidt lottokuponen i en skraldespand. Han smed kuponen ud før end at han tjekket den for gevinst. Den heldige vinder, Ignacio Gonzalez, en lottoagent fra Baskerlandet i den nordlige del af Spanien var chokeret, da han pludselig opdagede at kuponen med vindertallet 48.104, som han havde købt i en lottogruppe sammen med 14 venner, blev udtrukket.


Gonzales store glæde blev hurtigt afløst af fortvivelse, da han ikke kunne finde lottokuponen. ”Det nye år skulle started med glæde og en masse gaver på baggrund af lottomillionerne, men jeg kunne ikke finde lottokuponen”, fortalte Gonzalez i et radiointerview på AFP i dag mandag (3. januar 2011).


Da han næsten havde opgivet at finde lottokuponen og alt håb syntes ude, begyndte Gonzalez at kigge naboens skrald igennem – uden at skænke de forbipasserende en tanke som kiggede måbende på. Han tømte skraldespandene ud over det hele og begyndte at gennemgå bunkerne, skrev en lokal avis.


Til slut fandt Gonzalez den forsvundne lottokupon med milliongevinsten imellem skraldedyngerne, hvilket gjorde ham og hans venner i lottogruppen til millionærer – de modtog hver 600.000 euro (4,5 millioner gode danske kroner). Gonzalez spøgte med, at hans venner nok ville være blevet ret skuffet, hvis han ikke havde fundet den forsvundne lottokupon i sidste ende. 


Du kan også blive medlem af en lottogruppe
Det kommer ikke som en overraskelse at en lottogruppe løb med hovedgevinsten, faktisk vinder lottogrupper hele 25% af alle hovedpræmier i lotto ifølge de officielle lottoarrangører.
Denne måde at spille lotto på er særligt udbredt i fx England, Spanien og USA. En lottogruppe er i bund og grund blot en gruppe personer som går sammen om at forbedre deres vinderchancer ved at spille flere kombinationer. 


Gluto.dk er en dansksproget hjemmeside som organiserer lottogrupper til det kæmpe store europæiske statslotteri, EuroMillions, som bliver udbudt i 9 forskellige lande såsom England, Frankrig, Spanien, Svejts, Østrig mv. 
Klik på det følgende link for at deltage gratis i en EuroMillions lottogruppe i en uge: Spil gratis i en uge 

No comments:

Post a Comment