Thursday 20 January 2011

Onsdags Lotto: Jeg har vundet! Men hvor meget ...


Fordel ved lottogruppe - flere gevinster hos GLUTO.dkOnsdags Lotto er et relativt nyt spil fra Dansk Tipstjeneste sammenlignet med Dansk Lotto om lørdagen. Præmierne er efter danske forhold OK men sammenlignet med lotto i udlandet, har dansk lotto ikke en chance - for eksemple i forhold til EuroMillions lotteriet.
Avisoverskrifterne er store når præmierne i Viking Lotto, Onsdags Lotto eller Lørdags Lotto når 20, 30 og 40 millioner kroner. Forstå mig ret, det er da rigtig mange penge, men i forhold til fx EuroMillions (også kendt som Euro Lotto) og Powerball i USA, er præmierne i Dansk Lotto ret beskedne.

Ugentlig hovedpræmie på 250 millioner kroner

EuroMillions lotto er den ugentlige hovedpræmie om fredagen på mindst 100 millioner kroner, og ofte er lotto førstepræmien på 250 millioner kroner. Største lottopræmie udbetalt var på ufattelige 1.385 millioner kroner (eller 1,385 milliarder kroner) - det er rigtig mange nuller, 1.385.000.000 gode danske skattefrie lotto kroner.
Hvorfor "nøjes" med præmierne i Dansk Lotto, når du spiller lotto gælder det om at vinde, så spil med i et lotteri som har de største præmier.

Spil med i EuroMillions lotteriet hos GLUTO.dk

GLUTO.dk er Danmarks ledende lotto hjemmeside, den har eksisteret siden 2001 og er således en af de førende, ældste og mest troværdige sites at spille lotto på. Du får adgang til EuroMillions lotteriet, et af verdens største lotterier kontrolleret og garanteret af myndighederne i 9 forskellige europæiske lande fx Spanien, Frankrig, England, Østrig, Svejts, Luxembourg mv.
EuroMillions - nye medlemmer spiller lotto gratis i en uge!
Nye medlemmer spiller gratis, kun via dette link: http://gluto.com/da/spil-gratis/velkommen?fhxcyep6
Hvis du skal spille lotto så spil i det mindste på bedste måde for dig. I lotto handler det udelukkende om at vinde penge, så spil hvor du har størst sandsynlighed for at vinde i lotto. Lottogrupper - folk som går sammen om at spille lotto - vinder faktisk langt de fleste førstepræmier.
Modsat lotto i Danmark er det at spille i en gruppe meget udbredt i fx England og USA. Lottogrupper vinder hele 25% af alle førstepræmier i lotto! Det er et lotto faktum som er bekræftet af de officielle lottoarrangører såsom Dansk Tipstjeneste og National Lottery i England.
GLUTO.dk giver dig mulighed for  at blive medlem af en lottogruppe, det øger dine vinderchancer og du deltager i et af verdens største lotterier, europæiske EuroMillions. Med normale præmiesummer på 100 - 200 millioner kroner - Europas største lottopræmie var på mere end 1 milliard kroner.

Gevinstskat på lotto præmier

Præmierne i EuroMillions er skattefrie! Der er ingen gevinstskat på præmierne som der er i Dansk Lotto. Staten tager ikke en del af din lottopræmie.
EuroMillions - nye medlemmer spiller gratis i en uge! http://gluto.com/da/spil-gratis/velkommen?fhxcyep6Nye medlemmer spiller gratis, kun via dette link: http://gluto.com/da/spil-gratis/velkommen?fhxcyep6

No comments:

Post a Comment