Wednesday 12 January 2011

El Niño lotto trækningen 2011

El Niño trækningen 2011. GLUTO.dk
Hovedpræmien i det spanske Hellige Tre Konger lotteri, også kendt som El Niño-lotteriet, blev solgt i den kendte bydel Ascao. Således blev de heldige indehavere af vindertallet 70.013 nogle millioner euro rigere, det samme vindertal blev også udtrukket for 20 år siden. 

Butikken som solgte vinderlodderne hedder El Dado de Oro, oversat til dansk Den Gyldne Terning, er lokaliseret på en travl og vigtig handelsgade i en bydel i Madrid, som er præget af en høj koncentration af indvandere fra især Sydamerika.

”Alle. Jeg har solgt alle 60 lodder, som var udstillet i vinduet til de lokale i området”, forklarer den stolte lottosælger. Endvidere fortæller han, at han har solgt en mængde lottolodder til en lokal bar i nærheden.

Baggrundsinformation: Lotto lodderne

De spanske lotterier såsom El Niño og El Gordo (julelotteriet) udsteder lodder modsat normale lotterier som du kender det fra Danmark, hvor du skal afkrydse dine foretrukne tal. I El Niño og El Gordo (verdens største lotteri) køber man et lod med et hovedtal, dette hovedtal er så opdelt i 10 fraktioner, som således hver har samme hovedtal. Læs mere på GLUTO.dk om de store europæiske lotterier såsom EuroMillions lotteriet.

http://gluto.com/da/spil-gratis/velkommen?fhxcyep6 

Da den store lottonyhed om milliongevinsten var ude strømmede glade lottovindere til butikken, hvor de havde købt vinderlodderne for at fejre og ønske tillykke til venner og bekendte, mens folk fulgte interesseret med fra deres terrasser.

“I første omgang får vi dækket udgifterne til gaver i forbindelse med fejringen af Helligetrekonger den 6. januar, spøgte en af indehaverene af et 200.000 euro (1,5 millioner kroner) lod, mens en kvinde som havde købt et vinderlod med tre veninder indrømmede, at hun havde grædt da ”det jo ikke sker hver dag”.

Anden præmien – 20 millioner euro (150 millioner kroner) 

Anden præmien i det spanske Helligetrekonger lotteri blev vundet af heldige vindere fra Burgos i det nordlige Spanien. Vindertallet var 11.833 og de heldige indehavere af lottolodderne i El Niño (Hellige Tre Konger lotteriet) delte i alt 20 millioner euro, svarende til 150 millioner kroner.

Ejeren af butikken som havde solgt lotto vinderlodderne, Sergio Asurmendi, forklarede at få personer havde udvist interesse for dette lottotal, og at han derfor havde en masse usolgte lotto vindertal, som han nu skal returnere til lottoadministrationen (Loterías y Apuestas del Estado de España).

Baggrundsinformation: El Niño trækningen 

Nye medlemmer spiller
gratis i en uge.
El Niño lotteriet i Spanien bliver afholdt hvert år den 6. januar i Madrid af Loterías y Apuestas del Estado, den officielle lottoorganisation i Spanien. Det er det næststørste lotteri efter El Gordo (den fede) lotteriet – som også er verdens største lotteri. Det er nærmest en folkesport at deltage i El Niño og El Gordo lotterierne, og næsten 75% af befolkningen deltager på den ene eller anden måde. Disse spanske statslotterier tiltrækker også folk med interesse i nogle af verdens største lottopræmier fra hele verden.

Du kan deltage i de spanske lotteriet via den dansksproget hjemmeside GLUTO.dk, som har eksisteret siden 2001 og derfor er en af de ældste og mest benyttede lottoagenter på internettet. GLUTO.dk giver dig også adgang til EuroMillions lotteriet, det europæiske lotteri tilgængeligt i 9 forskellige lande.

Brug følgende link og spil gratis i en uge i Europas største lotteri: http://gluto.com/da/spil-gratis/velkommen?fhxcyep6 – Ingen forpligtelser, spil gratis og vind.

No comments:

Post a Comment