Thursday 20 January 2011

Hvilke tal blev udtrukket i lotto? Hvad var vindertallene og præmiestørrelserne? Har du vundet i lotto? Vandt du i lotto i denne uge?

Hvilke tal blev udtrukket i lotto? Hvad var vindertallene og præmiestørrelserne? Har du vundet i lotto? Vandt du i lotto i denne uge?

Disse spørgsmål bliver stillet hver uge af lottospillere i hele landet, du kan få lottoresultaterne i aviser, på tekst-TV og internettet. GLUTO.dk giver dig vindertallene hver uge. Du kan deltage i EuroMillions lotteriet som er et af verdens største lotterier. Man kan spille i EuroMillions (euro) lotto i hele ni forskellige lande, blandt andet Østrig (husk på dette på næste skitur), eller når du skal en tur på solkysten i Spanien, eller på vintur i Frankrig.

http://gluto.com/da/spil-gratis/velkommen?fhxcyep6 

GLUTO.dk - din lottoagent siden 2001

Du kan også bare spille lotto på den smarte måde og benytte dig af GLUTO.dk, som er en dansksproget lotto hjemmeside som har eksisteret siden 2001 – GLUTO.dk har over de sidste 10 år opbygget en international lottogruppe tusindevis af medlemmer. Bliv selv medlem af en lottogruppe og øg dine vinderchancer i lotto.

Danmarks største lottopræmie var på ca. 40 millioner kroner, spil hos GLUTO.dk og deltag i Europas største lotto med ugentlige præmier på flere hundrede millioner kroner, og der er ingen gevinstskat. Lottopræmierne bliver udbetalt straks efter trækningerne om fredagene, skattefrit, skattefrie lottopræmier. 

Lottogrupper vinder 25% af alle lotto hovedpræmier

Vidste du at folk som spiller sammen i lottogrupper vinder hele 25% af alle hovedpræmier i lotto? Bliv medlem af en GLUTO.dk lottogruppe, du har langt større vinderchancer og præmierne er garanteret af staten – lige så sikkert som i Klasselotteriet, bare langt større lottopræmier. Få en lotto fordel af GLUTO.dk’s 10 års erfaring som lottoagent.



No comments:

Post a Comment