Thursday 27 January 2011

30 måneders løn på 10 sekunder


En månedlig udbetaling på 30.000 kroner i de næste 30 måneder, er hvad en heldig lotto skrabelod vinder fra Århus kan se frem til. 


Via et skrabelod hos Danske Spil (Dansk Lotto) bliver den økonomiske situation for en heldig vinder i Århus ændret de næste 30 måneder, han var nemlig den heldige vinder af en af hovedgevinsterne i GuldQuick – i løbet af få sekunder stod det klart at han de næste 30 måneder modtager 30.000 kroner ekstra. 

Nye medlemmer spiller gratis, kun via dette link:
 http://gluto.com/da/spil-gratis/velkommen?fhxcyep6
Vidste du, at man skal tjene omkring 2 millioner kroner for at have 30.000 kroner udbetalt i 30 måneder? 

Lottopræmier kan ændre din økonomiske situation på et splitsekund
Økonomisk krise på jobmarkedet eller ej så kan vores århusianske vinder tage sig god tid til at finde det helt rigtige job, hvis han ellers har planer om at skifte. Lotto- og skrabelodspræmier kan på et splitsekund gøre en kæmpe forskel på din økonomiske situation. 

Den heldige vinder udtalte at han var overbevist om, at han kun havde vundet 60 kroner, da det var det normale beløb han vinder. Pludselig stod det klart for ham, at han faktisk have vundet hele 900.000 gode danske kroner i lottospil.

Lottovinderen var og er rolig og fattet
På trods af den flotte hovedpræmie var vinderen rolig og fattet, han dansede og hoppede ikke rundt på gulvet, selv efter at en servicemedarbejder hos Danske Spil havde bekræftet pengepræmien. Hans fattede sind gælder også den dag i dag, da han ønsker at forblive en anonym vinder. 

Lottogevinsten skal bruges på at reparerer nogle småting i huset, men de store udskejelser bliver der ikke noget af.

Vidste du at der generelt findes to typer af hassard spil, det hedder spil hvor der indgår en præmie og en hvis risiko – der er vidensspil såsom poker og blackjack, og så er der chancespil som for eksempel lotto og skrabespil tilhører.

Hvis du vil vinde de rigtig store lottopræmier
Lotto kan spilles af alle, det kræver ikke den store indsigt eller øvelse, men præmierne i lotto er langt større end du nogensinde kan vide i for eksempel poker og andre vidensspil. Tag nu Dansk Lotto, som er et af de mindste lottospil i Europa, her har hovedpræmierne været mere end 40 millioner kroner. Men hvis du vil deltage i og vinde de rigtig store lottopræmier, så er du nødt til at deltage i lottospil såsom EuroMillions eller andre udenlandske lottospil.

EuroMillions bliver udbudt i hele 9 europæiske lande blandt andet England, Frankrig, Østrig, Belgien, Luxemborg, Spanien og Portugal. Hovedpræmierne i lotteriet EuroMillions er uden sammenligning nogle af verdens største lottopræmier, den mindste ugentlige præmie er 115 millioner kroner, men den største lottopræmie var på næsten 2 milliarder kroner (185 millioner euro).

Spil med i EuroMillions - Europas største statslotteri
Du kan spille med i EuroMillions via GLUTO.dk – en dansksproget hjemmeside med dansk kundeservice. Bliv medlem af en af GLUTO.dk’s lottogrupper og øg din sandsynlighed for at vinde i lotto, da du deltager med langt flere rækker og kombinationer i lotto.

Nye medlemmer spiller gratis, kun via dette link:
 http://gluto.com/da/spil-gratis/velkommen?fhxcyep6


No comments:

Post a Comment