Wednesday 12 January 2011

Den specielle spanske El Niño lottotrækning

Hvert år den 6. januar på Hellige Tre Konger bliver det specielle spanske lotteri El Niño afholdt. El Niño bliver afholdt og kontrolleret af den officielle spanske lottomyndighed, Loterías y Apuestas del Estado, som sorterer under den spanske regering.

Siden 1763 har der været afholdt lotterier i Spanien, således er Spanien et af de lande i verden som har den længste tradition for afholdelse af lotterier.

Spil gratis: http://gluto.com/da/spil-gratis/velkommen?fhxcyep6 – Ingen forpligtelser!

Den samlede gevinstsum i El Niño er på hele 700 millioner euro, hvilket svarer til 5,25 milliarder kroner! Således er det spanske El Niño lotteri blandt verdens største målt på præmiesum.

I følge GLUTO.dk – en lottoagent på internettet – et meget interessant lotteri at deltage i af forskellige grunde: 

  • Hele 70% af omsætningen i El Niño bliver tilbagebetalt i form af præmier til spillerne, langt højere end i dansk lotto.
  • Også i El Niño lotteriet bliver den stolte spanske tradition for at udbetale præmier til så mange spillere som muligt opretholdt. Så hvis ikke du vinder en kæmpe sum penge, så kan du næsten være sikker på at få dine penge tilbage.
  • Afholdelsen og præmieudbetalingen er overvåget og garanteret af myndigheder.
  • Alle præmier uanset størrelse bliver udbetalt straks efter trækningen og der er ingen gevinstskat i dette lotteri/lotto.
  • Alle lotto indtægter (tipsmidler) til staten er øremærket sociale formål – lotto er et socialt ansvarligt spil.

Sæt kryds i kalenderen
Sæt et stort fedt kryds i kalenderen den 6. januar, Hellige Tre Konger, et kryds du kan sætte hvert år, for det spanske El Niño lotteri bliver afholdt hvert år. Lodderne i dette lotteri må i følge lov ikke udføres af Spanien, men det er intet problem hvis du bruger en lottoagent som GLUTO.dk – de har handlet med lottokuponer og givet adgang til lotterier som EuroMillions samt lottogrupper siden 2001.

Endvidere er GLUTO.dk på dansk og har en kundeservice på dansk, der er mange udenlandske alternativer, men jeg foretrækker en dansk hjemmeside som har eksisteret i mange år.

Spil gratis i en uge i Europas største lotteri, EuroMillions: http://gluto.com/da/spil-gratis/velkommen?fhxcyep6 – Ingen forpligtelser, spil gratis og vind.

No comments:

Post a Comment